0_Македонија.ПорталПолитика

Шекеринска во посета на домашната компанија „Везе Шари“ со искуство на НАТО пазарот

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ја посети компанијата „Везе Шари“ каде на средба со нејзиниот сопственик, Арбен Абдурахмани разговараа за начините како државата да продолжи да им помага на производителите кои со членството во НАТО треба да бидат поамбициозни, да го зголемат производството, а со тоа да отворат и нови работни места.

Back to top button
Close
Close