0_Магазин.ПорталДом

Швајцарски средновековен замок на продажба

Има готски камин, под од теракота и други мотиви и украси. За љубителите на вино, имотот има и 4,5 хектари лозови насади, како и винарска визба.

Back to top button
Close
Close