Општество

Шаќири: Граѓаните и деловните субјекти ќе ги заменат редиците на шалтерите со услуги добиени од дома или од работните канцеларии

Министерот за информатичко општество и администрација, Јетон Шаќири учествуваше на вториот состанок во рамки на процесот на подготовка на Програмата за економски реформи 2022-2024 година, под раководство на Министерството за финансии и членови на меѓуресорната работа група за подготовка на Програмата за економски реформи 2022-2024 година.

Back to top button
Close
Close