Дописници СветПолитика

Чејку: Ако до декември нема добри вести за евроинтеграциите, во Северна Македонија се можни предвремени избори напролет

Поранешниот албански амбасадор во Скопје, Арбен Чејку, оценува дека доколку до декември нема позитивен развој на евроинтеграциското прашање, не е исклучено напролет во Северна Македонија да има предвремени парламентарни избори.

Back to top button
Close
Close