ОпштествоХроникаХроника.Портал

Четворица кубанци протерани од државава поради илегално преминување границата

На четворица кубанци им се издадени решенија за протерување на странец и забрана за влез во државата поради илегално преминување на границата од Република Србија кон Република Северна Македонија, информира Министерството за внатрешни работи.

Back to top button
Close
Close