Фотосервис

Церемонија по повод затворањето на проект во рамките на Јапонската програма

Церемонија по повод затворањето на проект во рамките на Јапонската програма за мали проекти на која присуствуваше и јапонскиот амбасадор Савада.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close