Некатегоризирано

Централен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Гевгелија (Во живо)

Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ изборната кампања „Создади нова иднина! денеска своите кандидати за градоначалници и членови на советот ги претстави во Дојран, валандово и Богданци, а централниот митинг ќе го одржи вечерва во Кавадарци.

Гевгелија, 7 октомври 2021 (МИА) Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ изборната кампања „Создади нова иднина! денеска своите кандидати за градоначалници и членови на советот ги претстави во Дојран, валандово и Богданци, а централниот митинг ќе го одржи вечерва во Кавадарци.

Back to top button
Close
Close