БалканСвет.Слајдер

Цар Симеон Втори ја отвори 16. Светска средба на бугарските медиуми

Царот Симеон Втори ја отвори 16. Светска средба на бугарските медиуми, што годинава почна во Рилски Манастир, а ќе продолжи во Ќустендил, јави БТА

Back to top button
Close
Close