ЕвропаСвет.Слајдер

Холандските власти истражуваат 33 смртни случаи поврзани со „прашок за самоубиство“

Холандските власти истражуваат 33 смртни случаи поврзани со набавка на „прашок за самоубиство“ од член на група која се залага за правото на смрт, соопшти Обвинителството

Back to top button
Close
Close