ОТС

Финансиското друштво Тиго нуди 60 дена за отплата на кредит за 1 денар

Скопје, 10 ноември 2021 – Финансиското друштво Тиго Фајнанс од денес започнува со нова, ексклузивна промотивна понуда за сите нови клиенти, наречена „60 дена за 1 денар“.

Имено, со оваа понуда, сите нови клиенти на Тиго со својот прв кредит со еднократна и навремена отплата до 30 дена, кој е бесплатен, добиваат уникатна можност со уплата од само 1 денар да добијат двојно поголем рок на отплата на својот кредит, односно 60 дена.
Понудата е промотивна и ќе трае сè до 31 јануари 2022 година, а клиентите ќе можат да ја активираат оваа опција во некоја од 30-те Тиго филијали ширум земјата.
Паралелно со новата промотивна понуда „60 дена за 1 денар“ која ќе биде активна до крајот на јануари 2022 г, активна и натаму останува и понудата „Првиот кредит е бесплатен“, која е со 0% камата, 0 ден. провизија и 0% СВТ.

 

____________________________________________________________________________

 

MИА – ОТС Комерцијални соопштенија

 

Напомена: Оригинален текст. За содржината е одговорен нарачателот.

 

Таг
Back to top button
Close
Close