0_Магазин.ПорталДизајн

Фејсбук и Мета обвинувани за неоригиналност

Како одговор на објавата, корисници прикажаа уште неколку примери на слични логоа, на „Вебекс“, „Мобиус“, „Мајкрософт“...

Back to top button
Close
Close