СветСвет.Слајдер

Фелтман: САД се загрижени за ситуацијата во Судан

Специјалниот претставник на САД за Рогот на Африка, Џефри Фелтман, изјави дека Вашингтон е „длабоко вознемирен од извештаите за воено преземање“ во Судан

Back to top button
Close
Close