0_Магазин.ПорталПатувања

Угина најстариот бел носорог во светот

Најстариот бел носорог во светот, угина на 54 години, во својата Зоолошка градина близу Верона, северна Италија... Тоа ја остава „Парко натура вива“ само со еден бел носорог - Бен, кој има 39 години.

Back to top button
Close
Close