Дописници МКДЛокални избори 2021Политички партии

Тројца кандидати за градоначалник на Општина Желино се потпишаа на Кодексот за фер и демократски избори

Во просториите на Општина Желино тројца од четворицата кандидати за градоначалници го потпишаа Кодексот за фер и демократски избори за оваа локална самоуправа.

Back to top button
Close
Close