Дописници МКДМКД

Трет уписен рок на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола во пресрет на новата академска година реализира трет уписен рок за студенти бруцоши.

Back to top button
Close
Close