Трајковски најави трајно решавање на водоснабдувањето на Голак

Делчево, 14 октомври 2021 (МИА) – Најдоброто за Делчево значи инвестиции во развојот на туризмот и решавање на основните инфраструктурни потреби на планината Голак. Актуелниот градоначалник на Делчево и кандидат на СДСМ и коалицијата за втор мандат истакна дека меѓу главните цели во неговата програма е Голак да прерасне во атрактивна туристичка дестинација и двигател … Продолжи со читање Трајковски најави трајно решавање на водоснабдувањето на Голак