КултураКултура.Портал

Традиционалната „Бела ноќ“ утре на 13 локации низ Скопје

По седумнаесетти пат, утре ќе се организира традиционалната „Бела ноќ“, каде граѓаните ќе имаат можност да уживаат во културно-забавната програма на 13 локации низ Скопје.

Back to top button
Close
Close