СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Токио изрази загриженост поради воените акции на Русија и Кина

Група од 10 воени бродови од Кина и Русија помина низ тесен премин што ги дели двата најголеми јапонски острови Хоншу и Хокаидо.

Back to top button
Close
Close