Фотосервис

Тана де Зулуета го посети избирачкото место бр. 2805

Шефот на Mисијата на ОДИХР за набљудување на локалните избори во Северна Македонија, Тана де Зулуета го посети избирачкото место бр. 2805 на општина Центар

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close