СветСвет.Слајдер

Талибанците во Авганистан забранија бричење и потстрижување на брадата

Талибанците во авганистанската провинција Хелманд им забранија на берберите да ги бричат и потстрижуваат брадите на муштериите, заканувајќи им се со казни

Back to top button
Close
Close