БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Стопанска комора: Последиците од ковид-кризата мора да се надополнат со забрзан раст

Министерот за финансии Фатмир Бесими го презентира Планот за економски раст пред претставници на компаниите членки на Стопанската комора на Северна Македонија (СКСМ).

Back to top button
Close
Close