0_Магазин.ПорталДом

Стан-гаража во Загреб го привлече вниманието на многумина

Оглас со наслов „Издавам мал, но убав стан-гаража во центарот на Загреб“ - за „стан“ во гаража, којшто наводно може да се изнајми за 200 евра, го привлече вниманието на многумина.

Back to top button
Close
Close