БизнисБизнис.ПорталЕкономија

ССМ: Скандалозно е судското решение со кое не се отвора стечајна постапка за „Баргала“

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ), коментирајќи изјава на судијата Емил Пилатов дека засега нема стечај за АД „Баргала“ и дека ќе се чека одлука од Апелација, оценува дека ваквото решение е скандалозно и на штета на работниците.

Back to top button
Close
Close