Посетете ја новата веб страна на МИА
Фотосервис

Средба – Талат Џафери со Николај Милков

Средба - Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери со бугарскиот министер за надворешни работи, Николај Милков

Back to top button
Close
Close