0_Македонија.ПорталОпштество

Средба ЗНМ и Лекарска комора: Да се унапреди комуникацијата меѓу новинарите и лекарите

Здружението на новинарите на Македонија и Лекарската комора на Република Северна Македонија вчера во просториите на ЗНМ одржаа работна средба на барање на Комората. На оваа средба двете страни во иднина се заложија да потпишат меморандум за соработка врз основа на кој ќе се дефинираат конкретени активности за подобрување на соработката помеѓу двете фели.

Back to top button
Close
Close