0_Македонија.ПорталПолитика

Спасовски се сретна со директорот на Агенцијата за обуки за спроведување на законот на ЕУ Шредер

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со делегација на Агенцијата за обуки за спроведување на законот на Европската Унија (ЦЕПОЛ) предводена од директорот Детлеф Шредер, а на која учествуваа и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски и помошник министерот во Центарот за обука Гоце Бачанов.

Back to top button
Close
Close