0_Македонија.ПорталПолитика

Спасовски: Благосостојбата и напредокот на граѓаните нераскинливо поврзани со безбедносната состојба

Република Северна Македонија најбезбедна држава на Западен Балкан, од 71 место за неколку години државата сега е на 40 место во светот. Цврсто сум уверен дека напредокот на Република Северна Македонија и благосостојбата на граѓаните нераскинливо се поврзани со безбедносната состојба.

Back to top button
Close
Close