0_Web_Избор на уредникот0_Web_Насловна-слајдер0_Македонија.ПорталЛокални избори 2021Македонија.СлајдерПолитикаПолитички партии

Со ветувања за одговорно управување, подобра иднина и поставување на интересите на граѓаните на прво место, почна кампањата за Локалните избори

Со пораки за одговорно и отчетно управување, создавање подобра иднина, единство без разлика на етничката припадност и поставувањето на интересите, потребите и барањата на граѓаните на прво место, политичките партии вчера официјално ја започнаа кампањата за Локалните избори закажани за 17 октомври.

Back to top button
Close
Close