0_Web_АктуелноГраѓански секторОпштествоСкопје

Со „Вело Родео“ во Градски парк „Учиме за животна средина и климатски промени“

Супер забавен вело полигон, едукативни игри на теми поврзани со заштита и унапредување на животната средина, климатски промени, одржлив развој, велосипедизам, и креативни работилници, се дел од овогодинешното „Вело Родео“ кое денеска се одржува во Градскиот парк во Скопје.

Back to top button
Close
Close