0_Македонија.ПорталЛинк во живоМакедонија.СлајдерПолитика

Социо-еколошки форум Скопје (во живо)

Во Скопје денеска се одржува првиот Социо-еколошки форум, прв настан од ваков тип на Западниот Балкан, што ги обединува под еден покрив регионалните и европски прогресивни политички лидери, тинк-тенк и невладини организации, младински лидери и новинари, да дискутираат за чистата и зелена иднина, достапна за сите граѓани на земјите од Западниот Балкан.

Back to top button
Close
Close