0_Македонија.ПорталВидеоЛинк во живоПолитика

Состанок на Заедничкиот консултативен комитет меѓу РСМ и Комитетот на регионите на ЕУ (во живо)

Заедницата на единиците на локалната самоуправа- ЗЕЛС е домаќин на дваесеттиот состанок на Заедничкиот консултативен комитет меѓу Република Северна Македонија и Комитетот на регионите на Европската Унија.

Скопје, 24 ноември 2022 (МИА) – Заедницата на единиците на локалната самоуправа- ЗЕЛС е домаќин на дваесеттиот состанок на Заедничкиот консултативен комитет меѓу Република Северна Македонија и Комитетот на регионите на Европската Унија.

 

Back to top button
Close
Close