Состојба на патиштата

Сообраќајот на регионалниот пат Штип-Кочани блокиран во двата правци

Сообраќајот на регионалниот пат Штип-Кочани од 10:30 часот е блокиран и во двата правци поради јавен собир.

Back to top button
Close
Close