0_Македонија.ПорталОпштество

Сообраќајот на патот Дебар-Маврово Ростуше по една лента поради свлечиште

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар-Маврово Ростуше во непосредна близина на Мелнички Мост наспроти хотел „Дебарски Бањи“, за патнички моторни возила се одвива наизменично по една коловозна лента поради свлечиште.

Back to top button
Close
Close