ОпштествоСкопје

Советниците на Карпош ја одржаа 62. седница

Со усвојување на Извештајот за работа на Советот на општина Карпош во периодот 2017-2021 година, советниците на Карпош ја одржаа последната седница на овој претставнички орган на граѓаните во постојниот советнички мандат.

Back to top button
Close
Close