0_Магазин.ПорталВидеоЗанимливости

Совети за справување со личниот гнев во љубовната врска

Луѓето кои бурно реагираат, често тврдат дека не можат да направат ништо за да се смират. Но, и кога човек е уверен дека тоа не е во негова моќ, важно е да се знае оти секој може да научи како да си го управува гневот.

Back to top button
Close
Close