0_Магазин.ПорталЗдравје

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Решението почнува со правилно чистење на кожата. Втор чекор е лосионот, но важно е тој да е во согласност со кожата, особено ако таа е мрсна и проблематична.

Back to top button
Close
Close