0_Магазин.ПорталАвтомобили

Соборен рекордот во менување автомобилски гуми

Младите кои се на пракса таму, отсега се и официјално најбрзи во светот во менување на сите четири гуми на патнички автомобил.

Back to top button
Close
Close