Оригинални текстовиСкопје

Снабдувањето на Град Скопје со електрична енергија не е доведено во прашање (КРГ)

Град Скопје сака да даде појаснување во однос на информациите кои се објавени во неколку медиуми, а поврзани со снабдувањето со електрична енергија на Град Скопје по информациите дека Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) може да ја одземе лиценцата на компанија за снабдување со електрична енергија која има склучено договор со Град Скопје.

Back to top button
Close
Close