0_Магазин.ПорталЗанимливости

Слика на Бенкси се очекува на аукција да се продаде за неколку милиони фунти

Проценетата продажна цена на сликата, порано нарекувана и „Девојчето со балон“, е 4 - 6 милиони британски фунти (5 - 7 милиони евра).

Back to top button
Close
Close