0_Македонија.ПорталОпштество

Скопски маратон во чест на дарителите на органи и коскена срцевина и подигнување на свеста за донирање

Министерство за здравство ги повикува сите граѓани да ги поддржат здравствените работници, волонтерите и излекуваните пациентите кои ќе трчаат на Скопскиот маратон, в недела на 3 октомври 2021 година.

Back to top button
Close
Close