0_Магазин.ПорталСцена

Се снима филм за Шерон и Ози Озборн

„Нашиот однос понекогаш беше бурен, но бескрајната љубов успеа да нѐ одржи заедно. Драго ни е што аранжманите за снимањето се во тек", изјави Шерон.

Back to top button
Close
Close