СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Се очекува САД да го одобрат мешањето на вакцините за засилувачката доза

Оваа недела се очекува американските регулатори да одобрат мешање на вакцините против ковид за засилувачка доза, во обид да обезбедат флексибилност за оние кои сакаат да ја задржат заштитата од коронавирусот.

Back to top button
Close
Close