Општински вестиСкопје

Се одржа петтиот македонско-германски форум „30 години независност на Северна Македонија – Улогата на Собранието во демократијата”

Се одржа петтиот македонско-германски форум насловен „30 години независност на Северна Македонија – Улогата на Собранието во демократијата” во организација на Фондацијата Конрад Аденауер и Институтот за општествени истражувања – МК91.

Back to top button
Close
Close