БалканСвет.Слајдер

Се влошува епидемиолошката ситуација во Словенија

Во Словенија поради влошување на епидемиолошката ситуација интензивирана е контролата на патници во јавниот превоз, а се размислува и за воведување на дополнителни мерки, иако засега не се најавуваат од Владата

Back to top button
Close
Close