БизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерВидео изјаваЕкономија

СЕФ – Скопје: Прогресивни лидери за праведна и зелена трансформација на земјите од Западен Балкан

Првиот Социо-еколошкиот форум денеска во Скопје ги седна на иста маса  регионалните и европски прогресивни политички лидери, тинк-тенк и невладини организации, младински лидери и новинари. Дискусиите се фокусираат на чистата и зелена иднина, достапна за сите граѓани на земјите од Западниот Балкан.

Back to top button
Close
Close