Оригинални текстовиПолитика

СЕФ-Скопје: Зелената економија како двигател на социјална иновација

Во фокусот на вториот панел на денешната агенда на Социо-еколошкиот форум Скопје 2021 беше зелената транформација како основа за заздравување на светската економија преку креирање на нови работни места.

Back to top button
Close
Close