СветСвет.Портал

Сериски убиец избега од затвор во Кенија

Човек кој призна дека убил најмалку 14 деца, момчиња, во Кенија, избега од својата ќелија во Најроби. Властите сега почнаа потрага по серискиот убиец, опишувајќи го како исклучително опасен.

Back to top button
Close
Close