Политички партии

СДСМ: Пред секои избори Мицкоски или некој од партијата мора да отиде во Будимпешта

Пред секои избори, Мицкоски или некој од партијата мора да отиде во Будимпешта, кај неговиот ментор, шеф и главен финансиер, Никола Груевски.

Back to top button
Close
Close