Посетете ја новата веб страна на МИА
Фотосервис

Свечено отворање на новите простории на Културно-информативниот центар на Република Бугарија во Скопје

Свечено отворање на новите простории на Културно-информативниот центар на Република Бугарија во Скопје

Back to top button
Close
Close