0_Web_АктуелноСветСвет.Слајдер

Светска програма за храна предупредува дека над 22 милиони Авганистанци се гладни

Милиони Авганистанци, вклучително и деца би можеле да починат од глад ако нешто итно не се преземе за да му се помогне на Авганистан, кој е на работ на хуманитарната катастрофа, изјави извршниот директор на Светската програма за храна (WFP), Дејвид Бисли

Back to top button
Close
Close